Ultimele stiri

A spulberat-o pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la fața locului

ambulanta

A spulberat o tânără pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la fața locului. Vorbim despre un conducător auto implicat într-un accident rutier pe bulevardul I.C. Brătianu, din Timişoara, în urma căruia o tânără de 23 de ani a ajuns la spital cu răni grave.

Accidentul a avut loc marți dimineața în jurul orei 7.00. Poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea accidentului și s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că o tânără de 23 de ani a fost rănită grav de un autoturism, în timp ce era angajată în traversarea carosabilului, pe bulevardul I.C. Brătianu, prin loc marcat şi semnalizat corespunzător.

După impact conducătorul autoturismului a părăsit locul faptei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.

Pe această cale, polițiștii cer conducătorului auto să se prezinte la sediul I.P.J. Timiş – Serviciul Rutier, în vederea clarificării situaţiei, cât şi persoanelor care au cunoştinţă despre acest accident rutier, să informeze dispeceratul poliţiei rutiere la numărul de telefon 0256/202054.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*