Ultimele stiri

A uitat-o pe Mihaela Rădulescu! Dani Oțil se ÎNSOARĂ la anul!

dani otil

A venit momentul să-şi agaţe burlăcia în cui. După şase ani de fericire alături de femeia despre care spune că l-a maturizat şi i-a deschis uşa în lumea bună, prezentatorul TV şi-a stabilit priorităţile pentru anul viitor.

Dani Oţil vorbeşte încă la prezent despre Mihaela Rădulescu, “doamna mea”, femeia care i-a conturat drumul în viaţa personală, dar şi aceea profesională. Şi a promis public că prima invitaţie la nunta lui îi va fi dedicată.

Şi, se pare, Mihaela nu va avea prea mult de aşteptat, căci matinalul a fixat deja data sau… aproape a fixat-o. Apropiaţi ai lui Dani Oţil susţin că acesta i-ar fi promis mamei lui, femeie simplă, al cărei mare vis este acum să-şi crească nepoţii, că cel târziu anul viitor se va aşeza la casa lui. Mai greu însă cu aleasa, care trebuie să se ridice măcar pe jumătate la înălţimea fostei iubite.

Potrivit celor din jurul lui Oţil, favorită ar fi reporteriţa Miruna, colega lui în vârstă de 21 de ani, cu care a tot fost văzut în ultima vreme. Asta dacă nu cumva Cupidon îl săgetează din nou. Oţil le-a mărturisit prietenilor că-şi doreşte să-şi bucure părinţii, bunicii, dar şi rudele, care îl întreabă de fiecare dată când îl prind: “Măi, mamă, când te vedem şi noi în costum de ginerică, la nunta ta?”, scrie Libertatea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*