Ultimele stiri

A venit iarna în Banat. Unde ninge ca-n povești VIDEO

zapada semenic

Iarna a venit într-o lună de toamnă în Banat. Astăzi, timp de mai multe ore, a nins ca-n povești pe Semenic. Bănățenii care au prins primii fulgi de nea s-au grăbit să-i pozeze, iar imaginile au fost urcate pe Facebook.

„Nu m-am putut abține să nu fac o plimbare. Aveam mașina deja pregătită pentru iarnă, pentru că s-a anunțat de câteva zile că vremea se răcește”, a declarat pentru resita.ro, patronul campingului Trei Ape, Gerd Ballas, care a filmat primii fulgi de nea așternuți pe Semenic.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România „recomandă tuturor participanţilor la trafic, şi în special celor din zonele aflate sub incidenţa avertizărilor meteo, să respecte restricţiile de viteză, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere existente (ploi însemnate cantitativ, burniţă, depuneri de chiciură). De asemenea, întrucât începe sezonul rece, recomandăm utilizatorilor reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi să aibă în vedere echiparea vehiculelor corespunzător (anvelope de iarnă, săculeţ cu material antiderapant şi lopată), astfel încât să fie evitată producerea unor posibile evenimente rutiere”.

 

1 Commentariu pe A venit iarna în Banat. Unde ninge ca-n povești VIDEO

  1. BUNICA-PETRESCU ELENA // 25 octombrie 2014 a 09:50 // Răspunde

    SUPER GER! Ma bucur sa vad prima nea care a cazut la Semenic. Multumesc pentru imagini, esti grozav ! Multumesc, Elena Bunica-Petrescu

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*