Ultimele stiri

A vrut să fure o mașină și nu a reușit! Polițiștii i-au făcut dosar penal

politia

A încercat să fure o mașină, nu a reușit, așa că a furat tot ce a găsit prin ea. Vorbim de un tânăr de 18 ani care a sustras mai multe bunuri dintr-un autoturism neasigurat, parcat pe raza localităţii Sânmihaiu Român.

„La data de 29 octombrie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Rurale Peciu Nou – Post Poliţie Sânmihaiu Român au fost sesizaţi de către o femeie din localitate despre faptul că, în noaptea de 28 spre 29 octombrie a.c., persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri din autoturism. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea faptei”, transmit cei de la IPJ Timiș.

În fapt, cel în cauză ar fi pătruns în curtea imobilului unde era parcat autoturismul, având cheia în contact, cu intenţia de a-l sustrage, însă nu a reuşit. Totuşi, tânărul ar fi părăsit locul faptei sustrăgând mai multe bunuri din interior. Poliţiştii au recuperat prejudiciul, bunurile fiind predate păgubitei.

Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că tânărul este cercetat în mai multe dosare, fiind bănuit de furturi de autoturisme, din societăţi comerciale şi locuinţe.În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*