Ultimele stiri

Abonamentele Timpark pentru anul 2015 au fost puse în vânzare! Cum poți câștiga unul

timpark

Abonamentele Timpark pentru anul 2015 au fost puse în vânzare! Şoferii care doresc să achiziţioneze unul dintre pachetele Timpark, o pot face la sediul Serviciului Administrare Parcări, de pe splaiul Nicolae Titulescu nr. 10. Atenție, însă, la program! Casieriile lucrează de luni până vineri, între orele 8.00 și 20.00, cu o pauză în intervalul 14.00 – 15.00.

Ca o noutate, Timpark pune la bătaie și trei abonamente gratuite pentru cei ce acceptă să primească SMS-urile lor ptomoționale pe telefon. Astfel, toți cei care semnează că sunt de acord să primească date despre promoţii vor intra într-o tombolă. Şoferii norocoşi vor câştiga unul din cele trei abonamnte gratuite pentru zonele I, II şi III puse la bătaie de Timpark.

Cât despre prețurile de parcare, așa cum anunța primarul Nicolae Robu la finele lunii noiembrie, acestea vor rămâne neschimbate. La ora actuală, o oră de parcare în ZONA VERDE costă 3 lei, o oră de parcare în ZONA ROŞIE costă 1,5 lei, o oră de parcare în ZONA GALBENĂ costă 1 leu, iar o oră de parcare în ZONA ALBASTRĂ costă 0,50 de lei dacă achiziţionaţi voucher. Un abonament anual de parcare, valabil în toate zonele de tarifare costă  450,34 lei.

Vezi lista completă de prețuri AICI.

1 Commentariu pe Abonamentele Timpark pentru anul 2015 au fost puse în vânzare! Cum poți câștiga unul

  1. De ce nu sunt valabile abonamentele si in zona 0 ? De ce nu ?! Intotdeauna trebuie sa fie o chichita ceva prin care consumatorul sa fie pacalit ?!?!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*