Ultimele stiri

Absolvenții de liceu au luat cu asalt universitățile timișorene. Câte locuri bugetate sunt disponibile

universitatea de vest

Agitație mare, în aceste zile, la cele patru universități de stat din Timișoara. Mii de absolvenți de liceu, care au reușit să promoveze examenul de Bacalaureat, au luat cu asalt sediile universităților pentru a fi siguri că nu vor rămâne neînscriși.

Reprezentanții Universității de Vest din Timișoara s-au grăbit să dea startul înscrierilor la facultate încă de săptămâna trecută, din 8 iulie, iar acestea se vor finaliza pe 30 iulie. Aici sunt disponibile 2.040 de locuri bugetate și alte 3.667 la cu taxă.

La Universitatea Politehnica din Timișoara înscrierile se desfășoară între 14 și 18 iulie. Absolvenții de liceu care vor să devină ingineri sau programatori se pot înscrie pe 2.200 de locuri la fără taxă și 920 de locuri nebugetate.

La Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara înscrierile au început tot de luni, 14 iulie, și se vor finaliza pe 18 iulie. Cei care visează să devină medici trebuie să dea, însă, și un examen de admitere, care se va desfășura pe 22 și 23 iulie. La Medicină sunt disponibile aproape o mie de locuri, dintre care 580 sunt bugetate.

La Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului se pot face înscrieri între 14 și 28 iulie. Aici sunt disponibile 628 de locuri bugetate și 762 la cu taxă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*