Ultimele stiri

Accident cu șapte răniți pe Calea Șagului. Șoferul vinovat fugea de poliție

accidentt

Accident pe Calea Șagului! Un șofer inconștient a încercat să fugă de polițiști și a provocat un accident în care au fost implicate mai multe mașini. În urma impactului, șapte persoane au fost rănite.

Accidentul s-a produs pe Calea Șagului, la Turist, duminică seara. Șoferul unui Audi cu numere de Arad circula cu peste 100 km/h, când a fost somant de polițiști să oprească. Deoarece bărbatul și-a continuat drumul, oamenii legii au pornit în urmărirea lui. La un moment dat, bărbatul din Audi a pierdut controlul volanului și a lovit din spate un taxi care se deplasa regulamentar. Taximetrul a fost proiectat pe trotuar,oprindu-se în autoturismele parcate. În urma impactului, toate cele cinci persoane aflate în taxi, șoferul și o familie cu doi copii, au fost rănite. Doi dintre  pasagerii aflați în taxi au rămas încarcerați, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoși. Toate persoanele aflate în taxi au fost transportate la spital. De asemenea, doi bărbați aflați într-una din mașinile parcate de care s-a izbit taxiul au fost rănite.

Șoferul care a produs accidentul a fost reținut de polițiști. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta băuse înainte să se urce la volan.

Traficul în zonă a fost îngreunat minute bune.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*