Ultimele stiri

Accident grav pe Autostrada A1, între Timișoara și Arad. O persoană a fost grav rănită

smurd

Un grav accident a avut loc pe autostrada ce leagă Timișoara de Arad, sâmbătă seara. Un barbat a fost rănit, iar circulația a fost blocată pentru câteva minute bune.

Accidentul s-a produs pe ruta Giarmata-Arad, imediat după urcarea pe autostradă. Un Citroen ce avea atașată o platformă pe care se afla o mașină de teren se îndrepta spre Arad. La un moment dat, din cauza balansului, autoturismul transportat pe platformă, a căzut pe carosabil. Șoferul din Citroen și pasagerul din mașină s-au dat jos să vadă ce s-a întâmplat. Din spate venea regulamentar un Volkswagen. Șoferul nu a observat la timp mașina de teren răsturnată și nesemnalizată și a intrat în plin în platforma atașată Citroenului.

Pasagerul se afla tocmai în momentul impactului în spatele platformei, așa că a fos prins între cele două mașini, fiind grav rănit. Acesta a fost transportat de urgența la spital.

Traficul a fost paralizat timp de aproximativ o oră, iar apoi s-a circulat cu mare dificultate din cauza cercetărilor pe care polițiștii le-au desfășurat la fața locului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*