Ultimele stiri

Accident grav produs de un poliţist de frontieră care a fugit de radar. UPDATE: Șoferul lovit de polițistul de frontieră a decedat la spital

Accident grav la intrarea în localitatea Peciu Nou, produs de un poliţist de fontieră care a încercat să sfideze legea. Bărbatul rula cu o viteză foarte mare când poliţiştii rutieri l-au somat să oprească. În încercarea de a fugi de radar, acesta a intrat pe contrasens şi a lovit o Dacie care circula regulamentar. Soferul Daciei este în stare critică.

Poliţistul de frontieră a pierdut controlul volanului în momentul în care a încercat să fugă de poliţişti și a intrat cu Opelul său pe contrasens, izbind frontal o Dacie. În urma impactului, șoferul care circula regulamentar a fost grav rănit. Bărbatul a fost resuscitat minute în şir de medicii de pe SMURD, care l-au transportat apoi la spital. Starea lui este critică. Tot la spital a fost transportată şi femeia care se afla în dreapta şoferului din Dacie.

Nici şoferul inconştient nu a scăpat uşor. A suferit şi el răni serioase, aşa că a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Timişoara.

UPDATE:

Șoferul Daciei, care conduce regulamentar a decedat

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*