Ultimele stiri

Accident in zona Spitalului de Copii din Timișoara! Mai multe persoane au fost rănite

SMURD

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, chiar în fața Spitalului de Copii din Timișoara. Din mai multe surse, se pare că șoferul unei betoniere care a ieșit cu autoutilitara din șantierul noii clădiri a Spitalului de Copii, nu s-a asigurat, așa că nu a observat tramvaiul care se deplasa spre centrul orașului. Astfel autoutilitara l-a izbit în plin. Mai multe persoane care se aflau în mijlocul de transport în comun au fost răniți. Astfel un număr de 17 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă medicii spun că starea lor nu este gravă.

UPDATE:
In urma impactului, oamenii care erau in tramvai au cazut si s-au lovit.

Mai multe ambulante au intervenit pentru a prelua ranitii si i-au transportat la spital pentru ingrijiri si investigatii. Printre victime se afla si vatmanul tramvaiului.

„Tramvaiul a fost destul de avariat in urma impactului. Garnitura va fi remorcata si retrasa in depou”, au declarat reprezentantii RATT.

Șoferul autocisternei și vatmanul au fost testați de polițiștii ajunși la fața locului cu etilotestul. Rezultatul a ieșit negativ pentru ambii conducători auto.
Soferul autocisternei care a provocat accidentul, in varsta de 40 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Circulația tramvaielor și a autoturismelor în zonă a fost blocată pentru aproximativ o oră.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*