Ultimele stiri

Accident pe Bulevardul Dâmbovița din Timișoara! Un bărbat a ajuns la spital

accident

Un bărbat de 68 de ani a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un grav accident de circulație pe Bulevardul Dâmbovița din Timișoara. Bărbatul circula regulamentar, când a fost lovit din plin de un șofer care nu s-a asigurat în momentul în care a virat la stânga.

Accidentul s-a produs la intersecția dintre Bulevardul Dâmbovița și strada Budai Deleanu. Bărbatul de 68 de ani se afla la volanul unui autoturism Dacia 1310 și circula regulamentar, când un șofer de 41 de ani, aflat la volanul unui Logan, a virat la stânga pe strada Banatul, fără, însă, a se asigura.

A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru că șoferul Daciei 1310 a rămas încarcerat:

Am fost solicitați la un accident rutier între două mașini mici, soldat cu o victimă încarcerată. Am intervenit cu echipamentele de descarcerare din dotare. Victima era conștientă”, a spus plutonierul Adrian Bozdog, membru al echipei ISU Banat venit la fața locului.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD care l-a transportat pe șoferul de 68 de ani  la spital, și, de asemenea, mai multe echipaje ale poliției care urmează să stabilească contextul exact în care s-a petrecut accidentul.

Traficul în zona a fost perturbat minute bune.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*