Ultimele stiri

Accident produs de o șoferiță rebelă

accident

Inconștiență maxima pentru o tânără de 23 de ani din Timișoara. Aceasta a încercat să scape de controlului poliţiştilor rutieri, refuzând să operască mașina pe care o conducea, atunci când oamenii legii au somat-o. După ce a apăsat prea tare accelerația, tânăra a pierdut controlul autoturismului și a produs un accident.

Noaptea trecută polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism ce se deplasa pe strada Mureş. Șoferița nu s-a conformat, încercând să se sustragă verificărilor, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu gardul împrejmuitor al unui imobil situat pe aceeaşi stradă.

Din fericire, în urma accidentului, nici tânăra de 23 de ani care se afla la volanul autoturismului, nici pasagerul din dreapta nu au fost răniți.

Efectuând verificări în baza de date, poliţiştii au constatat că autoturismul nu era înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice, autorizaţia provizorie fiind expirată încă din luna ianuarie.

Tinerei i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice, aceasta urmând să suporte şi pagubele produse prin distrugerea gardului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*