Ultimele stiri

Accident produs de un șofer beat, în Timiș

accident

Era atât de beat când s-a urcat la volan, încât nu a fost capabil să mențină direcția autoturismului și a produs un accident. Este vorba despre un bărbat de 48 de ani, care a uitat regulile de legislație rutieră și a urcat la volan după ce a petrecut cu câteva pahare bune de alcool.

Accidentul s-a produs miercuri, la Făget. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au stabilit că un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Margina, a condus un autoturism pe D.N. 68A, iar la un moment dat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă.

În urma accidentului nici o persoană nu a fost rănită, acesta fiind soldat doar cu pagube materiale.

Poliţiştii au procedat la testarea şoferului cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie peste limita legală”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*