Ultimele stiri

Accident! Un microbuz a intrat într-o casă după ce a lovit un Logan

Accident miercuri dimineața în Timișoara. Șoferul unui microbuz a ajuns în zidul unei case după ce s-a ciocnit cu un Logan, care circula regulamentar. Accidentul s-a produs la intersecția străzilor 16 Decembrie și Brâncoveanu.

Din primele informații, se pare că șoferul microbuzului, venea dinspre Calea Șagului înspre Piața Sinaia și a intrat pe culoarea roșie a semaforului în intersecție. Microbuzul a lovit un Logan care tocmai făcuse dreapta dinspre Brâncoveanu. Ulterior, șoferul microbuzului s-a oprit în zidul unei case.

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Din fericire, în acel moment nicio persoană nu se afla în zonă. O țeavă de gaz a fost totuși spartă, așa că la fața locului s-au deplasat și reprezentanți ai E-on.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

1 Commentariu pe Accident! Un microbuz a intrat într-o casă după ce a lovit un Logan

  1. Soferul acelui Logan, adica EU, s-o ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile avand „calitatea” de vinovat din cele constatate de agentii prezenti la fata locului, daca cineva a fost la locul accidentului il rog sa ma contacteze la numarul 0731 501 548. Va multumesc mult !

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*