Ultimele stiri

Acestea sunt ULTIMELE CUVINTE. Florin Piersic şi-a luat “la revedere”

florin piersic

Actorul Florin piersic a luat o decizie radicală, supărat pe presă, care i-a răstălmăcit cuvintele. Maestrul a anunțat că nu va mai acorda interviuri, nemulțumit fiind de faptul că o declarație făcută la Timișoara a fost pusă într-un alt context.

Florin Piersic a încercat să explice că nu a înțeles întrebarea unui reporter care l-a provocat să spună dacă susține Timișoara la titlul de Capitală Culturală Europeană sau Cluj-Napoca, orașul în care s-a născut. „De azi înainte, nu mai răspund niciunei cereri de a da interviuri. Merit, la cei 79 de ani, să mă criticaţi, dar să-mi întindeţi o mână, să mă mângâiaţi şi să-mi spuneţi Bine, mă, că merge înainte!”, a declarat Florin Piersic pentru spynews.ro.

Pe de altă parte, îndrăgitul actor este emoționat de dragostea pe care publicul i-o poartă. „Nu pot să vă spun ce senzaţie am avut când toţi au ieşit în faţa teatrului şi m-au luat pe sus şi m-au dus într-un pub unde am mai stat încă trei ore cu ei, le-am scris şi am făcut poze. Pe stradă, a oprit o maşină lângă mine şi am auzit Staaaaţi!. Doi băieţi mi-au spus că vor să facă poză cu mine, că mă iubesc. Erau într-o maşină de gunoi, mare. Am făcut poze, ei s-au urcat înapoi şi mi-au făcut cu mâna”, a spus Florin Piersic.

 

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*