Ultimele stiri

ACL-iștii din Timiș nu vor să-și piardă cumpătul, dar sunt fericiți! Primele rezultate îl dau câștigător pe Klaus Iohannis / FOTO

S-a strigat “Jos comuniștii”, la sediul PNL Timiș, acolo unde creștin-liberalii au așteptat primele rezultate ale exit-poll-ului. Bucuria i-a cuprins în momentul în care pe ecranul televizorului a apărut rezultatul IRES care l-a dat câștigător, până la ora 19.30, pe Klaus Iohannis. Conform numărătorilor, până la ora 19.30, 50,1 % dintre români au votat pentru Iohannis, iar 49,9% pentru Victor Ponta.

„Suntem extrem de bucuroși. Noi, Alianța Creștin-Liberală și candidatul nostru Klaus Iohannis am reușit să rezonăm cu atâția oameni. Suntem încrezători că numărătoarea voturilor oficială va confirma rezultatele exit-poll-ului. Vreau să le mulumesc tuturor cetățenilor care au ieșit la vot și într-un mod cu totul special timișorenilor care s-au depășit pe ei însuși și au avut o prezență atât de frumoasă la vot. (…) Vreau să le mulțumesc și cetățenilor din diaspora care au demosntrat că înțeleg democrația și au trecut peste umilința la care au fost supuși și au stat la coadă și în turul 1 și în turul 2”, a declarat liderul PNL Timiș Nicolae Robu.

Deși cei strânși la sediul PNL erau în extaz, liberalul nu vrea să-și pierdă cumpătul și spune că așteaptă cu nerăbdare reuzultatele oficale.

„Nu vreau să ne pierdem cumpătul. Este o bucurie care trebuie ținută în așteptarea rezultatului oficial, când cu toată speranța vom sări de bucurie. Sunt emoționat, colegii în spate sunt exuberanți. Este gresu să te ții în frâu în asemenea situații. Aștept cu nerăbdare rezultatele oficiale finale”, a conchis Robu.

Chiar dacă puțin mai rezervat, și celălalt co-preșdinte al ACL Timiș, Constantin Ostaficiuc, s-a bucurat de rezultat.

„Victoria domnului Iohannis ar putea fi și mai cruntă. Aștept numărătoarea voturilor, nu îmi exprim bucuria până nu am confirmarea oficială, sau cel puțin numărătoarea paralelă. Este un moment istoric pentru România și pentru Europa”, a spus acesta.

Rezultatele prezentate până la ora actuală sunt date conform numărătorii voturilor pâna la ora 19.30 și nu conțin voturile românilor din diaspora.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*