Ultimele stiri

ACL strânge semnături pentru convocarea unei sesiuni extraordinare pentru reexaminarea legii CAS

sigla acl

ACL a decis să declanşeze procedura de strângerea de semnături pentru convocarea unei sesiuni extraordinare a Camerei Deputaţilor şi a Senatului în 19 şi 20 august, pentru reexaminarea legii CAS, a declarat, joi, vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, scrie Mediafax.

„ACL a hotărât să iniţieze procedura de convocare a sesiunii extraordinare, prin intermediul Regulamentului celor două Camere. La solicitarea unei treimi dintre deputaţi şi a unei treimi dintre senatori, am hotărât să declanşăm strângerea de semnături şi până la începutul săptămânii viitoare să obţinem toate semnăturile necesare pentru a demara convocarea unei sesiuni extraordinare a Camerei Deputaţilor şi a Senatului pentru reexaminarea legii CAS”, a precizat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă.

El a arătat că, în cazul în care nu ar fi convocată o sesiune extraordinară, legea CAS nu va putea intra în vigoare la 1 octombrie.

Ludovic Orban a mai spus că nici Victor Ponta, nici Traian Băsescu nu vor reducerea CAS şi între aceştia ar fi „un blat”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*