Ultimele stiri

ACL Timiș pleacă cu aproximativ 500 de susținători la lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis

sigla acl

PNL și PDL pregătesc o replica pentru lansarea candidatului PSD la alegerile prezidențiale, Victor Ponta.  Astfel, ACL organizează un mega-eveniment de lansare pentru Klaus Iohannis, sâmbătă, 27 septembrie, unde sunt așteptați 50.000 de oameni. Numai din Timiș, aproximativ 500 de persoane vor merge să-l susțină pe Iohannis în momentul în care își va lansa oficial candidatura.

Conform informațiilor obținute, 250 de de PDL-iști și tot cam atâția PNL-iști se vor urca în autobuze și vor pleca către București, pentru a putea fi prezenți sâmbătă, în Piața Victoriei, la lansarea candidaturii la prezidențiale a liberalului Klaus Iohannis.

“250 pleacă de la PDL. Și de la PNL tot 250 ar trebui, dar nu sunt foarte sigur”, spune liderul PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc.

Întrebat despre părerea sa în legătură cu decizia instanței de a amâna procesul lui Iohannis până pe 30 septembrie, Ostaficiuc a răspuns:

“Klaus Iohannis va fi președintele României!”

Pe tema aceluiași subiect a comentat și secretarul general al PNL, Marian Vasile. Acesta susține că decizia instanței, oricare va fi ea, nu va afecta candidatura la prezidențiale liderului PNL, Klau Iohannis. Totuși, acesta susține  că prin acest proces pe liberali sunt exercitate o serie de presiuni din mai multe părți.

2 Commentarii pe ACL Timiș pleacă cu aproximativ 500 de susținători la lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis

  1. HOTULE AI NENOROCIT PARTDUL, TEAi INBOGATIT TU SI FAMILIA TA, AI LUAT TEREN PENTRU 49 ANI PENTRU FAMILIE, ESTI INCOMPATIBIL, CERCETAT DE DNA…TU VORBESTI IN NUMELE DEMOCRATIEI? RUSINE „brendule”

  2. Cetateanul Derutat // 26 septembrie 2014 a 15:18 // Răspunde

    Uneori ma simt inghesuit. Uneori simt ca nu mai am unde sa evadez. Cand vad asemenea afirmatii si frustrari de oameni tonti si complet intoxicati, aceleasi lozinci, aceleasi baliverne peste tot imi vine sa cred ca eu nu sunt normal.

    Voi nu ar trebui sa zburdati slbozind vorbe…

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*