Ultimele stiri

ACS Poli înfruntă Șoimii Pâncota în penultima partidă a sezonului

Sursa: sport9.ro

ACS Politehnica Timișoara, liderul la zi al Ligii a II-a/seria 2, primește vizita arădenilor de la Șoimii Pâncota, ultima clasată a acestei serii, însă cu toate acestea se anunță un meci dificil pentru alb-violeți, deoarece din totalul de trei dispute dintre cele două formații, echipa bănățeană a reușit să se impună doar o singură dată, în turul de campionat, fiind eliminați chiar de adversarii de mâine din Cupa României, scor 3-2.

Mai mult decât atât, echipa arădeană s-a întărit considerabil în această iarnă, reușind câteva transferuri sonore, dacă ne putem referi aici și la aducerea pe banca tehnică a lui Ionuț Popa, un antrenor cu mare experiență la nivel de antrenorat în prima ligă românească, plus aducerea câtorva jucători importanți chiar de la a doua clasată, Metalul Reșița – Gavrilescu, Vladu și Dragalina și Voinea.

Obiectivul este unul cert: victoria, și implicit necesitatea desprinderii de următoarele contracandidate la promovare înainte începerii play-off-ului.

Meciul dintre echipa condusă de Dan Alexa și Șoimii Pâncota va avea loc sâmbătă, 21.02.2015, ora 18, pe stadionul Dan Păltinișanu

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*


DespreAlexandru Boldea (35 Articole)
adfasdf444sdf