Ultimele stiri

ACS Poli – Pandurii: 0-1. Ce spune primarul Nicolae Robu despre înfrângerea echipei de fotbal a Timişoarei la debutul în Liga I FOTO

poli-pandurii

Început cu stângul pentru ACS Poli în Liga I. Echipa  de fotbal a Timişoarei a pierdut, aseară, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, în faţa a peste 10.000 de spectatori. ACS Poli a fost învinsă cu scorul de 0-1 de Pandurii Târgu Jiu, în ultimul meci al etapei inaugurale a Ligii I.

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, nu pare să fie supărat că echipa de fotbal a oraşului a luat bătaie. Mai mult, edilul şef îi felicită pe suporterii polişti care au venit la meci, despre care spune că au fost „extraordinari”.

„Nu e niciunde ca la Timişoara! Peste 10.000 de spectatori la meciul Poli – Pandurii, recordul naţional al etapei! Peste 10.000 -probabil circa 12.000 – aţi vibrat astăzi -şi am făcut-o împreună!- pe „Dan Păltinişanu”, alături de noua alb-violetă Poli”, a scris, în această dimineaţă, primarul Timişoarei pe Facebook.

Nicolae Robu mai consideră că ACS Poli a pierdut aseară „pe nemeritat” şi îl acuză pe arbitrul Tudor că a luat decizii incorecte. „Din păcate, nu am avut parte de un rezultat care să ne facă fericiţi! Am pierdut pe nemeritat, după ce în prima repriză am fost superiori, iar în repriza a doua egali adversarului -una din cele mai bune echipe ale ţării, să nu uităm!-, chiar rămânând în inferioritate numerică, în urma uneia din multele decizii incorecte la adresa noastră -şi numai la adresa noastră !- ale arbitrului Tudor! Am pierdut un meci, dragi confraţi, dar am câştigat coeziunea noastră, a celor ce suntem adevăraţi polişti! Ne aşteaptă meciuri grele, toate meciurile sunt grele acum. Dar, haideţi să fim uniţi, să fim alături de echipă, la bine la rău”, mai scrie pe reţeaua de socializare primarul Robu.

Foto: Constantin Duma

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*