Ultimele stiri

ACS Poli rămâne LIDER în urma unui meci complicat

Dan Alexa

ACS Poli Timișoara a învins cu scorul de 1-0  echipa arădeană, Șoimii Pâncota în penultima etapă a sezonului regulat din Liga a II-a, seria 2 de fotbal. Bănățenii se vor deplasa în ultima rundă a campionatului pe terenul celor de la FC Olt Slatina, ce a reușit etapa aceasta să câștige pe terenul celor de la Olimpia Satu Mare (echipă contra căreia Poli remizaze etapa trecută), la limită, cu 2-1.

Alb-negri au intrat pe gazon sub următoarea formulă: Pap – Belu, Scutaru, Cânu, Neagu, Keita, Trandu, Poparadu, Boldea, Henrique, Popovici. Iar pe parcursul jocului au mai intrat pe teren: Elek, Bărbuț și Doman, și au reușit să domine partida, având și ocaziile de poartă, dar și posesia mai mare, însă au reușit să se desprindă cu greutateș ineficacitatea celor două vârfuri trimise în teren de către Dan Alexa, fiind sancționată de acesta, atît Popovici, cât și Pedro Henrique fiind înlocuiți în partea secundă a partidei. A fost nevoie de inspirația lui Cânu, ce s-a intercalat în careul advers, reușind să înscrie golul decisiv al descătușării în minutul 77.

“Trei puncte foarte importante. Am pus presiune pe adversar. Mă aștept la mult mai mult și nu mă pot bucura de acest succes, căci echipa trebuie să crească, să joace, așa cum am arătat în pregătiri. Și e un aspect psihologic. Pentru ce s-a întâmplat azi, sunt total nemulțumit. Sunt 3 puncte dar nu mă mulțumesc cu 3 puncte. Vreau să joace echipa și probabil vom promova dar trebuie să arătăm bine. Este cel mai slab joc de acasă, poate cel cu Vâlcea a fost mai slab. Vreau 3 puncte dar și joc, și astăzi n-am arătat…Am fost echipa care și astăzi am dominat și am presat. Am avut o situație foarte mare, prin Henrique, și sunt convins că dacă ar fi marcat, atunci ar fi fost o descătușare. Când jucăm în stilul nostru, rapid, când jocul merge, vin și rezultatele. Dar când nu suntem echipă bună, facem egal cu Satu Mare, cu Oradea, ne chinuim cu Șoimii” a spus la final antrenorul timișorean Dan Alexa.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*


DespreAlexandru Boldea (35 Articole)
adfasdf444sdf