Ultimele stiri

ACS Poli Timișoara are nevoie de Nicolae Robu…pe teren / VIDEO

Nicolae Robu

Primarul Timișoarei dă mai multe goluri decât fotbaliștii echipei la care ține atât de mult! Conducerea ACS Poli Timișoara ar trebui să se gândească serios la o ofertă pentru golgheterul Nicolae Robu care, chiar și „semi-accidentat”,  în ultimele două meciuri de fotbal a înscris de opt ori și a dat nu mai puțin de patru pase de gol.

Performanța, care vine după patru ani și jumătate de pauză,  l-a bucurat atât de tare pe edilul-șef al Timișoarei încât a înscris și pe „tabela” Facebook-ului, relatându-le, în miez de noapte, prietenilor virtuali momentele trăite în teren.

“Astă seară am jucat din nou fotbal! Ce fericire! Două din multele mele realizări (sâc!), ca Rector al UPT, cu care mă mândresc, sunt Baza Sportivă 1 şi Baza Sportivă 2. La inaugurarea ambelor, am organizat câte un turneu de fotbal între universităţi. Dacă la inaugurarea Bazei 1 mi-a mers excelent, marcând două goluri cu călcâiul şi unul cu capul din plonjon, la inaugurarea Bazei 2 a fost groaznic, un „confrate” de la Agronomie rupându-mi meniscul şi ligamentele încrucişate de la piciorul stâng (la dreptul, le aveam deja rupte şi operate de 2 ani). De atunci – era în toamna lui 2011 -, n-am mai jucat fotbal decât de trei ori câte 15 minute doar, reuşind, însă, de fiecare dată, să marchez câte 2 goluri. Ei bine, marţi 17.02.2015, după aproape  4 ani şi jumătate, mi-am luat inima-n dinţi şi am jucat mai bine de o oră, cu fotbaliştii redutabili cu care jucam în vremurile bune. AM MARCAT 4 GOLURI ŞI AM DAT 2 ASIST-URI! Astă seară, marţi 24.02.2015, am repetat isprava, jucând 1 oră şi 10 minute şi am reuşit din nou 4 GOLURI :I 2 ASIST-URI! CE FERICIRE! De mult nu m-am mai bucurat atât de mult!”, a relatat Robu pe site-ul de socializare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*