Ultimele stiri

ACS Poli Timișoara și-a găsit sponsor

ACS Poli Timișoara are, de ieri, sponsor. Este vorba de compania Rus Savitar, astfel că, returul sezonului îi va găsi pe fotbaliștii lui Poli cu inscripția „Casa Rusu” pe tricouri. Contractul semnat are valoarea de 300.000 de euro și se întinde pe o perioadă de doi ani.

”Rus Savitar a devenit sponsorul nostru principal, sub brandul Casa Rusu, semnând un contract de 300.000 de euro pe doi ani calendaristici. Deja din această sumă s-a achiziționat o instalație pentru reclamă, așa cum sunt pretențiile la un club de primă ligă. Cei de la Casa Rusu au acceptat cu mare generozitate ca, dacă apare un alt sponsor care va oferi mai mult, să cedeze locul de pe echipament”, a explicat președintele Cinsiliului Director de la ACS, Liviu Anton.

”Am decis să ne implicăm la ACS Poli, să avem o echipă care să ne reprezinte cu mândrie în prima ligă. Vrem să dezvoltăm relația cu ACS Poli, să devenim chiar echipă-satelit, cu Fortuna Mamma Mia Becicherecu Mic și să promovăm jucători la prima echipă”, spune Raimond Rusu, reprezentantu Rus Savitar.

La prezentarea sponsorului a luat parte și primarul Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*