Ultimele stiri

Acțiune a polițiștilor rutieri, la Peciu Nou. Ce au descoperit oamenii legii

politia

În cursul zilei de ieri, poliţiştii rutieri au desfăşurat, pe raza localității timișene Peciu Nou, activităţi în scopul prevenirii şi combaterii accidentelor produse pe fondul nerespectării normelor rutiere de către conducătorii auto şi moto. Au fost constatate 15 infracţiuni şi aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 7.500 de lei.

Ieri,  poliţiştii Biroului Rutier Timişoara, sprijiniţi de cei de la ordine publică, au acţionat pe raza de competenţă a Secţiei 4 Rurale Peciu Nou, în localităţile Peciu Nou, Şag, Parţa, Giulvăz şi Foeni, în scopul impunerii respectării normelor rutiere în rândul conducătorilor de autovehicule.

Acţiunea s-a desfăşurat între orele 16.00-24.00 şi a avut drept scop prevenirea accidentelor produse pe fondul nerespectării normelor rutiere de către conducătorii de autoturisme şi vehicule pe două roţi.

În urma activităţilor întreprinse, poliţiştii au întocmit 15 dosare penale conducătorilor de autovehicule depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, celor care nu posedau permise de conducere, precum şi celor care se deplasau cu autovehicule neînmatriculate pe drumurile publice.

Au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 7.500 de lei.

Totodată, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 3 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*