Ultimele stiri

Acțiune fulger a polițiștilor rutieri la Pasajul Jiul! Cât trebuie să plătească șoferii indisciplinați [IMAGINI LIVE]

O nouă acțiune fulger a polițiștilor de la Rutieră la Pasajul Jiul din Timișoara! Oamenii legii sunt cu ochii pe şoferii care nu respectă regulile de circulaţie. În doar 3 ore, aceștia  au aplicat zeci de amenzi.

Șapte echipaje de la Poliția Rutieră au ieșit pe teren pentru a-i amenda pe șoferii care fentează legislația în Pasajul Jiul. Vizați sunt cei care virează la stânga, spre Pasajul Jiu, de pe banda de mers înainte, înspre centrul Timișoarei.

Șoferii indisciplinați sunt amendați cu 255 de lei.

Urmăriți imagini live de la Pasajul Jiul AICI.  Acțiunea continuă și la această oră.

UPDATE:

În zona Pasajului Jiul au fost aplicate 105 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 17.500 de lei. 88 dintre acestea au fost pentru nerespectarea indicatoarelor şi marcajelor rutiere.

foto 1 foto 2 (1) foto 3 foto 4

2 Commentarii pe Acțiune fulger a polițiștilor rutieri la Pasajul Jiul! Cât trebuie să plătească șoferii indisciplinați [IMAGINI LIVE]

  1. De ce trebuie sa fie doua benzi care merg inainte si doar una care face la stanga, cand ar trebui sa fie invers, judecand dupa cum se desfasoara circulatia? „Ezista” o explicatie: sa fie un loc unde se pot colecta amenzi.

  2. E logic sa fie o singura banda de mers la stanga, atata timp cat in pasaj se intra pe o singura banda de mers. Probabil cand va fi largit pasajul vor exista doua benzi. Pana atunci semnele de circulatie trebuie respectate. Din pacate soferii respecta legea doar cand e impusa cu forta… Deci Politia rutiera trebuie sa-si faca treaba. Succes!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*