Ultimele stiri

Acțiuni de prevenire, premergătoare mini-vacanței de 1 mai, demarate de polițiștii timișeni

Politie

Premergător minivacanţei de 1 Mai, poliţiştii timişeni desfăşoară activităţi în scopul informării cetăţenilor din mediul urban cu privire la modalităţile de protejare a propriei persoane, a patrimoniului public şi privat. În cursul zilei de azi, poliţiştii sunt prezenţi pe raza de competenţă a Secţiilor 1 şi 2 Poliţie Timişoara.

În zilele de 29 şi 30 aprilie, poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi cei din cadrul secţiilor urbane din Timişoara, vor desfăşura activităţi în scopul informării cetăţenilor cu privire la modalităţile de protejare a propriei persoane, a patrimoniului public şi privat. Poliţiştii vor acţiona în zonele cu aflux mare de persoane, pieţe, centre comerciale, gări, autogări, etc

Pe timpul derulării acţiunilor în teren, pe lângă cetăţenii întâlniţi în zonele de acţiune, vor fi realizate discuţii şi cu administratorii asociaţiilor de proprietari/locatari, lucrători ai diferitelor societăţi de pază, factori poştali, pentru adoptarea unei atitudini antiinfracţionale şi antivictimale corecte, identificarea unor măsuri legale pentru reducerea numărului infracţiunilor de tâlhărie şi a altor fapte săvârşite cu violenţă, precum şi a furturilor.

Totodată, poliţiştii vor distribui materiale informativ-preventive, în scopul însuşirii măsurilor ce trebuiesc adoptate pentru a nu deveni victime ale infractorilor.

Azi, 29 aprilie, începând cu ora 11.00, poliţiştii vor fi prezenţi pe raza de competenţă a Secţiilor 1 şi 2 Poliţie Timişoara.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*