Ultimele stiri

Activarea planului roșu de catre ISU Timis, în urma accidentului de pe Calea Torontalului

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș a fost anunțat referitor la producerea unui accident de circulație în care au fost implicate un autobuz și două autoturisme Calea Torontalului, DN6 Timișoara, la ora 18:28.
Fiind anunțate inițial un număr de 38 de persoane și având în vedere potențialul mare de victime inspectorul șef a propus prefectului județului Timiș activarea planului roșu.
Au fost trimise, conform procedurii, la fața locului, 5 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarce
rare, autospeciala de intervenție la accidente colective, autospeciala de transport personal și victime multiple, 2 ambulanțe Smurd, 2 ambulanțe SAJ, echipaje de poliție și jandarmi.
Intervenția a fost condusă de inspectorul șef al Inspectoratului pentu Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș și medicul șef al UPU SMURD.
Bilanțul final al accidentului: au fost implicate 13 persoane din care una a fost transportată la spital și una a primit îngrijiri la fața locului.
Nu au fostîntâmpinate probleme deosebite, s-a remarcat cooperarea între toate forțele participante.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*