Ultimele stiri

Actori, sportivi sau clowni au făcut 21 de flotări pentru a susţine candidatura Timişoarei la titlul de capitală culturală europeană

flotari

Aşa cum au promis, reprezentanţii Asociaţiei Timişoara – Capitală Culturală Europeană publică, în fiecare zi, câte un videoclip pe Facebook, în care diferiţi timişoreni apar în timp ce fac 21 de flotări pentru a susţine candidatura oraşului nostru la titlul de capitală culturală europeană în anul 2021.

Vă reamintim că asociaţia a lansat campania inedită „21 de flotări pentru Timişoara 2021 – oraş candidat”, care se desfăşoară în perioada 31 august – 19 septembrie. Campania încurajează cetăţenii orașului să susţină candidatura prin depunerea unui minim efort fizic, să posteze pe paginile proprii de social media un scurt video cu ei realizând cele 21 de flotări, folosind hashtagul #21pushups. Pentru că efortul fizic care trebuie depus nu este tocmai ușor, pentru cei care nu pot realiza flotările există ca variantă alternativă realizarea a 21 de genuflexiuni.

Iată că în primele zile de la lansarea campaniei, au fost postate deja mai multe filmuleţe cu diferiţi timişoreni care fac flotări. Printre aceştia se numără un clown, skaterul Leo, FC Ripensia Timişoara, o tânără cu dizabilităţi, precum şi actorul Richard Hladik.

Timişoara trebuie să-şi depună dosarul de candidatură în data de 10 octombrie pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*