Ultimele stiri

Actorul Mircea Albulescu, internat de urgență la Timișoara UPDATE Cum se simte

mircea albulescu

Mircea Albulescu trece prin clipe grele. Actorul în vârstă de 80 de ani s-a simțit foarte rău în această dimineață, a luat un taxi și a mers la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Timișoara.

Medicii spun că actorul acuza dureri în piept, cel mai probabil a suferit un infarct, iar după ce au reușit să-l stabilizeze, l-au transferat de urgență la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara.

Deocamdată, medicii de la institut refuză să ofere informații despre starea de sănătate a pacientului.

Mircea Albulescu, pe numele adevărat Iorgu Constantin V. Albulescu, s-a născut în data de 4 octombrie 1934, la București. Este un actor român, profesor universitar, publicist, poet, prozator, membru al Uniunii Scriitorilor. A jucat în sute de piese pe scenele Teatrului Municipal din București, Teatrului de Comedie și Teatrului Național din București și a avut peste 70 de roluri în film. În iunie 2013 și-a anunțat retragerea din viața artistică.

UPDATE 1: Potrivit medicilor de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, îndrăgitul actor este conștient. „Mircea Albulescu este internat la noi în spital, în stare stabilă”, a declarat Alina Lupu, purtătorul de cuvânt al spitalului de la Pădurea Verde.

UPDATE 2: Mircea Albulescu a jucat aseară pe scena Teatrului Național din Timișoara în piesa „Bădăranii”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*