Ultimele stiri

Acuzaţii de MALPRAXIS la Timişoara. Bărbat în COMĂ, după ce a fost lăsat să aştepte 12 ore pe holul spitalului municipal

sotie barbat in coma

Acuzaţii grave la adresa Spitalului Municipal din Timişoara. O femeie îi acuză pe medici de neglijenţă în serviciu. Soţul său a mers la spital cu dureri insuportabile la umăr, după ce a căzut, dar a fost ţinut pe holuri 12 ore şi acum este în comă. Reprezentanţii spitalului spun că nu au avut paturi libere pentru a-l interna.

Femeia povesteşte că soţul său a ajuns la spital, după ce a căzut. Ea spune că bărbatul său a aşteptat o noapte întreagă pe holuri fără ca cineva să-i acorde atenţie. „A stat o noapte întreagă la uşă. Mâna nu o putea mişca. Avea gaură în mână. Medicii au spus că nu sunt şanse, l-au lăsat ca pe un câine să se ducă”, a spus soţia bărbatului pentru RTV.

Reprezentanții Spitalului Municipal din Timișoara se apără și spun că pacientul nu a fost deloc neglijat. „Acum se realizează o analiză internă pentru a stabili dacă medicii și-au făcut sau nu datoria. Pacientul este în comă superficială, la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul spitalului. E posibil ca medicii să fi acționat corect, chiar dacă a stat mai multe ore în unitatea de primiri urgențe, asta nu înseamnă că nu a beneficiat de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții spitalului timișorean.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*