Ultimele stiri

Acuzații INCREDIBILE! Andreea Mantea, ruptă în BĂTAIE de Cristi Mitrea: “M-a lovit, urlam după ajutor! Eram însărcinată”

andreea mantea

Andreea Mantea pare să se afle într-un mare impas al vieții ei, iar relația cu „Burlacul” Mitrea scârțâie destul de puternic. Însărcinată în 5 luni, bruneta pare să fi ajuns la capătul răbdărilor. Doar astfel se poate explica momentul ei de slăbiciune în care s-a plâns unor prietene de drama pe care ar fi trăit-o alături de Cristi Mitrea.

Potrivit prietenelor vedetei de televiziune, luptătorul ar avea un comportament violent și ar fi agresat-o pe Andreea în repetate rânduri. Când nu a mai suportat să țină în ea tratamentele la care a fost supusă, Mantea a izbucnit în hohote de plâns și s-a confesat apropiatelor, cărora le-a povestit tot ce a pățit. „Cristi m-a lovit de mai multe ori, chiar și însărcinată. De multe ori mă ținea cu forța la el în casă și nu mă lăsa să plec, de frică să nu mă duc la poliție. Îmi lua și telefonul. Urlam după ajutor, urlam la vecini, de mi se auzea vocea la două străzi”, a povestit Andreea, plângând, prietenelor ei.

Potrivit acelorași prietene, se pare că în momentul în care se liniștea după un episod de agresivitate, natural sau ajutat de calmante, Cristi Mitrea își cerea scuze și nu mai știa cum să o împace pe Andreea, îi săruta picioarele implorând-o să îl ierte și lacrimile îi curgeau pe obraz. De fiecare dată ea îl ierta, punând sentimentele ce i le purta luptătorului mai presus de rațiune, scrie Wowbiz.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*