Ultimele stiri

Acuze grave! 30 de autocare cu susținători ai lui Iohannis oprite să intre în Timișoara?

Acuze grave ale primarului Aradului, Gheorghe Falcă! Acesta susține că peste 30 de autocare cu arădeni și bihoreni ar fi fost însă oprite de poliție, pe Calea Aradului, iar cei care se aflau în ele au fost controlați minute în șir, fără a mai putea ajunge la timp la mitingul desfășurat în Parcul Rozelor. IPJ Timiș dezminte, totuși, afirmațiile.

Astfel, după spusele edilului de la Arad, cele 34 de autocare pline ochi cu susținători ai lui Iohannis din Arad și Bihor n-au mai reușit să ajungă la timp la mitingul ce se dorea cel mai mare de după Revoluție. Asta pentru că, susține Falcă, polițiștii au oprit autobuzele în mod deliberat și i-au ținut pe pasageri minute bune pentru controale.

Totuși, IPJ Timiș infirmă cele spuse de Falcă și neagă faptul că ar fi avut o astfel de acțiune. „Știam câte autocare trebuie să vină, noi doar am dirijat circulația. Nu am oprit niciun autocar și nu am făcut niciun fel de verificări. Doar am asigurat fluența traficului”, spune Ancuța Morariu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*