Ultimele stiri

Adelina Tîrziu şi Ştefan Sandu au întocmit proiectul prin care Serbia va primi ajutor în cazul inundaţiilor. Când se va stabili suma

Inundatii Serbia

Dacă primarul Nicolae Robu aştepta înaintarea unui proiect în ceea ce priveşte ajutorul pe care Timişoara l-ar putea da Serbiei afectată de inundaţii, acum l-a şi primit. În această dimineaţă, consilierii locali PDL, Adelina Tîrziu şi Ştefan Sandu, au înregistrat proiectul prin care Primăria Timişoara se va angaja să ajute Serbia în rezolvarea unor probleme apărute în urma inundaţiilor.

Proiectul va ajunge în dezbaterea Consiliului Local mâine, când se va decide şi suma pe care Primăria Timişoara o va trimite autorităţilor din Serbia pentru a le sprijini. Contactat de Timişoara Online, Ştefan Sandu a vorbit despre importanţa acestui proiect şi despre motivul pentru care un astfel de ajutor este necesar.

„Este necesar, în primul rând, pentru că situaţii din acestea pot apărea oricând, în orice ţară, momente în care chiar populaţia din zone întregi este disperată. Populaţia din acele zone îşi poate pierde absolut totul şi cred că e cel mai bun moment pentru a ne arăta solidaritatea faţă de respectivii. Şi noi am trecut prin astfel de momente şi atunci au fost extrem de încurajator pentru toţi cei din zona noastră, când au sosit ajutoare, iar încet-încet, oamenii au putut să îşi refacă viaţa, unii chiar de la zero. Cred că este o dovadă de umanitate”, a declarat consilierul.

Ştefan Sandu a afirmat că încă nu s-a discutat despre suma pe care Timişoara o va aloca pentru Serbia, dar că orice ajutor este binevenit: „ceea ce noi putem oferi, chiar dacă nu e suficient de mult pentru a schimba situaţia de acolo, cred că poate aduce bucurie şi puţină linişte. Nu am avansat o sumă, am gândit că această sumă trebuie stabilită de toţi consilierii, împreună cu Primăria”. De asemenea, democrat-liberalul speră ca mâine suma să fie stabilită.

1 Commentariu pe Adelina Tîrziu şi Ştefan Sandu au întocmit proiectul prin care Serbia va primi ajutor în cazul inundaţiilor. Când se va stabili suma

  1. sa nu uitam ca si noi, judetul Timis, am fost ajutati in 2005!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*