Ultimele stiri

Adio, alcool în Complexul Studenţesc din Timişoara, după ce un tânăr de 29 de ani a fost omorât în bătaie. Cine vine cu această propunere

fast food

Adio, băuturi alcoolice în Complexul Studenţesc din Timişoara. Consilierii locali PSD vor propune, din nou, interzicerea comercializării, dar şi al consumului de alcool în campusul universitar din capitala Banatului, printr-un proiect de hotărâre. În acest moment, în Complexul Studenţesc, tinerii pot să cumpere alcool, dar nu pot să-l consume în această zonă.

Pesediştii s-au gândit să vină cu această iniţiativă după ce, la sfârşitul lunii august, un tânăr de 29 de ani a fost omorât în bătaie pe o alee din Complexul Studenţesc, de patru indivizi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Alin Popoviciu are anumite localuri în complex, care funcţionau mai puţin bine. După ce s-au împăcat, în anul 2014, Nicolae Robu a venit cu o nouă iniţiativă de a permite comercializarea alcoolului în complex. Nu ştim care au fost motivele, dar putem să le intuim. Acum se poate comercializa alcool, dar nimeni nu ia berea de pe terasă şi merge în cămin, tot acolo o consumă. Vrem, din nou, interzicerea alcoolului în Complexul Studenţesc, astfel încât acesta să nu mai fie motiv pentru a se întâmpla tragedii în zona respectivă”, a declarat, astăzi, consilierul local PSD Alfred Simonis.

În anul 2012, printr-o hotărâre de consiliu local, alcoolul a fost interzis în Complexul Studenţesc. Însă, în 2014, hotărârea a fost modificată, astfel că acum, în campusul universitar se comercializează alcool, dar teoretic nu se poate consuma.

 

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*