Ultimele stiri

Adio, saună! Timișorenii se vor putea plimba cu primul tramvai reabilitat în această vară

tramvai

Timișorenii mai au puțin de așteptat până se vor plimba cu primul tramvai reabilitat, și astfel vor scăpa de „sauna” din vechile tramvaie. Reprezentanții municipalității au trimis două tramvaie la „modernizare”, iar constructorii sunt pe punctul de a finaliza unul dintre ele.

”În iunie vine primul tramvai reabilitat, undeva la jumătatea lunii. Va veni omologat gata și vom merge cu el în prima tură. Îl punem imediat în funcțiune”, a anunțat, Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

Edilul șef a mai ținut să precizeze că încearcă că achiziționeze tramvaie noi cu bani de la Uniunea Europeană. Recondiționarea celor două tramvaie costă aproape un milion de euro. În viitor, Primăria Timișoara se gândește să mai aloce încă 3,3 milioane de euro pentru reabilitarea a încă șapte garnituri.

 

1 Commentariu pe Adio, saună! Timișorenii se vor putea plimba cu primul tramvai reabilitat în această vară

  1. Afaceri cu primaria , platite din greu de platitorii de TVA // 31 iulie 2015 a 08:07 // Răspunde

    Ce se face de 500 000 Euro la reabilitarea unui tramvai ? Un aparat de aer conditionat portabil de 3,5 KW costa 300 euro . Are si Functie incalzire ! 30 bucati costa 9 000 . Restu de 490 000 euro pt ce ? Spaga la cativa functionari din primarie ? De 490 000 euro se pot cumpara o sumedenie de taximetre elctrice fara sofer , cu aer conditionat adevarat nu cu cateva secunde dupa inkiderea usilor tramvaiului , cum se practica la tramvaiele cu aer conditionat din Cluj . In New York , Google va introduce in trafic 5000 de taximetre fără şofer până în 2016 .
    Banii platitorilor de TVA mereu deturnati de autoritati experte in umflarea valori proiectelor !?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*