Ultimele stiri

Adrian Diaconu, proaspăt demisionat din PP-DD, despre o posibilă întoarcere în PDL: „e posibil ca odată, cândva, să ne putem reaşeza”

Nemulţumit de modul în care PP-DD, partidul pe care îl reprezenta la nivel judeţean în Timiş, s-a comportat la recentele alegeri, deputatul Adrian Diaconu a decis, ieri, să îşi dea demisia din funcţia de conducere pe care o deţinea aici. Mai mult, acesta este pregătit să părăsească partidul cu totul, însă, încă nu s-a hotărât din ce formaţiune politică vrea să facă parte.

Întrebat de reporterul Timişoara Online, dacă este posibil să se reîntoarcă în PDL, partid din care a făcut parte înainte de a intra în PP-DD, Adrian Diaconu a declarat: „Nu am purtat încă nicio discuţie, dar am rămas prieten cu toată lumea de acolo. Nu am demarat discuţii pe tema asta, dar vin în Timişoara şi discutăm. Nu am luat în calcul această variantă. Plecat de acolo, mi-au rămas prieteni, dar nu sunt sigur. E posibil ca odată, cândva să ne putem reaşeza. Dar deocamdată nu se pune problema”, a afirmat acesta.

Cu toate acestea, deputatul spune că are de unde să aleagă pentru că a fost contactat de toţi liderii de partide.

„Am fost contactat şi înainte, dar şi după ce am anunţat demisia. Cu toţi liderii din Timişoara am vorbit, dar vreau să cumpănesc bine, vreau să stau vreo două trei zile să mă aşez. Această demisie nu a fost programată, a fost o urmare a evenimentelor din ultima vreme din partid, a fost o decizie nepregătită. Acum o să cumpănesc. Cred că în primul rând o să aleg o echipă şi o să aleg oameni cu care să pot să construiesc o echipă. Ar fi păcat să mă dizolv într-o formaţiune şi, practic, să dispar din prezenţa politicii”, a mai spus Adrian Diaconu.

De asemenea, deputatul spune că „ar fi de dorit” să ocupe, în continuare, o funcţie de conducere, indiferent în ce formaţiune politică se va afla în viitor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*