Ultimele stiri

Adrian Duicu, audiat la DNA

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, este audiat de procurorii anticorupţie. Adrian Duicu a fost adus la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, de la Arestul Poliţiei Capitalei, pentru explicaţii în dosarul în care este acuzat că ar fi făcut trafic de influenţă chiar din biroul premierului Victor Ponta.

Dosarul este în stadiul cercetărilor, iar în legătură cu acest caz a fost audiat la DNA inclusiv Petre Tobă, şeful Poliţiei. Petre Tobă a confirmat că l-a întâlnit la Guvern pe Adrian Duicu și a spus că a stat de vorbă cinci minute cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, dar că nu-şi aduce aminte cine l-a chemat la Guvern în ziua respectivă. DNA susține însă că Petre Tobă ar fi recunoscut că a fost chemat chiar de premierul Victor Ponta. Premierul neagă presupuse negocieri de funcții care ar fi avut loc în biroul său, informează Digi24.ro.

Potrivit aceleași surse, și Vlad Stoica, şeful de cabinet al premierului Victor Ponta, a fost audiat la Direcţia Naţională Anticorupţie, în dosarul în care preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, a fost arestat pentru corupţie.

Următoarea etapă în dosarul Duicu este trimiterea în judecată.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*