Ultimele stiri

Adrian Negoiţă: „Nimic nu e bătut în cuie”. Prim-vicepreşedintele PSD Timişoara nu ştie dacă va accepta funcţia de subprefect

Chiar dacă este onorat că i s-a propus să ocupe funcţia de subprefect, prim-vicepreşedintele PSD Timişoara, Adrian Negoiţă, a declarat pentru Timişoara Online că încă nu ştie dacă va accepta acest post. Faptul că deja are alte proiecte începute, la care ar trebui să renunţe odată ce acceptă să fie subprefect, şi că are o relaţie deosebită cu colegii din PDS fac ca această decizie să fie una dificilă pentru Adrian Negoiţă.

„Da, a fost o discuţie cu domnul Bojin şi cu domnul prefect, dar rămâne să mai discutăm. Nu e nimic bătut în cuie. Dacă mă întrebaţi azi, chiar nu ştiu. Am un proiect şi la consiliul judeţean, cel legat de cultură, sufleteşte sunt legat … nu ştiu. Îmi este greu să iau o decizie acum. Da a fost o propunere, nu o ascund. E onorant că au încredere să îmi ofere o asemenea funcţie”, a declarat acesta.

Întrebat dacă îi este greu să renunţe la funcţia pe care o ocupă în PSD, Adrian Negoiţă a răspuns: „Funcţiile nu contează aşa de mult. Dar normal, am colegi deosebiţi, cum să nu îmi pară rău. În primul rând, îmi pare rău de colegii cu care lucrez toată ziua. Cu organizaţia din Timişoara am realizat un grup deosebit, unul unit, normal că îmi pare rău de un asemenea lucru.”

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*