Ultimele stiri

Adrian Orza: „Unificarea dreptei nu se face nici la birt, în jurul unor oameni, ci se face în jurul unor idei”

Adrian Orza

Fostul viceprimar al Timişoarei, Adrian Orza, a discutat astăzi, la sediul PNŢCD Timişoara, despre ceea ce trebuie făcut pentru ca forţa de dreapta să învingă PSD-ul.

Înainte de a elucida modul în care vede posibilă unificarea dreptei, fostul viceprimar a discutat şi despre rezultatul alegerilor şi despre faptul că această alianţă e greu de realizat din cauza directivelor de la Bucureşti.

„Am discutat cu toţi liderii de dreapta. Am avut discuţii şi cu PNL şi cu PDL, oamenii mă cunosc de atâţia ani, şi am lăsat totdeauna loc de bună ziua.  (…) Autismul politic vine de la Bucureşti. De acolo s-a transmis un anumit gen de blocaj în teritoriu, iar lucrurile sunt greu de depăşit, dar nu imposibil. Acest simbol care era Timişoara, acum l-a câştigat PSD, dar PSD e adversar politic, nu un duşman. Au reuşit să câştige Timişoara. Nu e suficient să dai mesaje anti-PSD ca să atragi votul unei populaţii dezorganizate civic şi ideologic.”, a afirmat Adrian Orza.

La fel ca ceilalţi adepţi ai ideologiei de dreapta, la nivel local, ţărănistul a sugerat că îşi doreşte unificarea dreptei, dar că, în opinia sa, aceasta nu se poate face decât într-un anumit mod.

„Unificarea dreptei nu se face nici la birt, nici în alte locuri, în jurul unor oameni, ci se face în jurul unor idei”, a declarat Adrian Orza.

1 Commentariu pe Adrian Orza: „Unificarea dreptei nu se face nici la birt, în jurul unor oameni, ci se face în jurul unor idei”

  1. aDRIAN oRZA INCA SE MAI DA VICEPRIMAR SI IN cONSILIUL lOCAL, ARE SFATURI INTELEPTE SI AMINTIRI DIN EPOCA DE PIATRA…

    l-A TRADAT SI PE cIUHANDRU…

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*