Ultimele stiri

Adrian Sobaru a intrat cu mașina în bariera Guvernului

Adrian Sobaru, angajat la TVR, cunoscut după ce s-a aruncat de la tribuna Parlamentului în timpul  unui discurs al fostului premier Emil Boc, a recidivat într-un nou gest extrem. Sobaru a forțat bariera Guvernului și a încercat să pătrundă cu viteză în curtea Executivului, potrivit Realitatea TV.

Adrian Sobaru a fost ridicat de forțele de ordine, reținut, încătușat și băgat într-o dubă, relatează Realitatea TV.

Potrivit Antena 3, hainele lui Adrian Sobaru miroseau puternic a benzină, ceea ce i-a condus pe anchetatori la concluzia că acesta intenționa să facă un gest extrem în curtea Executivului, scrie paginadepolitica.ro.

Potrivit www.realitateatv.ro, pe 23 decembrie 2010, Adrian Sobaru care lucra ca electrician la TVR s-a aruncat de la unul dintre balcoanele Parlamentului, înainte ca Emil Boc să-şi înceapă discursul premergător dezbaterii moţiunii de cenzură pe Legea salarizării.

Adrian Sobaru avea un tricou pe care scria cu markerul :”Ne-aţi ciuruit şi ne-aţi vândut, ne-aţi ucis viitorul copiilor!”. “Asta este viaţa în care trăim noi!”, a spus bărbatul, care s-a aruncat de la balcon în semn de protest.

Bărbatului i s-a acordat imediat primul ajutor. Bărbatul a fost scos din sala de plen de echipajul SMURD şi a strigat de pe targă “Libertate!”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*