Ultimele stiri

Aeroportul din Timișoara trece la ora de vară. Ce curse noi vor fi introduse

avion

Aeroportul Internațional “Traian Vuia” din Timișoara trece la ora de vară. Noul orar al zborurilor intră în vigoare duminică, 30 martie, și este valabil până în 25 octombrie.

Conducerea aeroportului timișorean anunță că modificările sunt legate de orele de zbor, de frecvenţe, dar vor fi introduse şi noi destinaţii accesibile direct de pe Aeroportul Timişoara. De asemenea, din iunie vor intra şi cursele charter ale tour-operatorilor din turism către Turcia şi insulele grecesti.

“Aeroportul Internaţional Timişoara – Traian Vuia este în permanenţă deschis oferirii de soluţii  complete şi cât mai adaptate nevoilor pasagerilor. Noi am purtat negocieri cu companiile aeriene pentru optimizarea programului de zboruri. Ca urmare a acestor negocieri, în sezonul de vară sunt incluse mai multe zboruri către destinaţiile europene cele mai solicitate de pasageri”, a precizat Dan Idolu, directorul Aeroportului Internaţional Timişoara.

Din 21 iulie, va creşte frecvenţa săptămânală a zborurilor spre şi dinspre: Londra (de la 3 la 5 zboruri pe săptămână), Paris (de la 2 la 3 zboruri pe săptămână), Dortmund (de la 2 la 3 zboruri pe săptămână), Milano (de la 3 la 4 zboruri pe săptămână).

În perioada 14 mai-30 mai 2014, zborurile către şi dinspre Milano vor opera pe aeroportul Malpensa (în locul aeroportului Bergamo) din cauza unor lucrări în cadrul Aeroportului Bergamo.

În această vară va fi adăugată şi destinaţia Verona, operată de Fly Romania. O altă noutate a orarului de vara sunt cursele spre şi dinspre: Antalya, Creta, Zakinthos şi Skiathos. De asemenea, agenţiile de turism oferă şi destinaţia Costa Brava (prin Barcelona).

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*