Ultimele stiri

„AFERIM!”, cel mai așteptat film românesc al anului, are avanpremiera națională la TIMIȘOARA

aferim

“AFERIM!”, cel mai așteptat film românesc al anului, are în această seară, avanpremiera națională la Timișoara în prezența echipei, la Cinema City din Iulius Mall. Timișorenii au parte de o proiecție specială în prezența actorilor Teodor Corban, Alexandru Dabija și a producătorilor Ada Solomon și Ovidiu Șandor.

Avanpremiera de la Timișoara deschide seria proiecțiilor speciale “AFERIM!” din campania de promovare națională. Pe 5 martie, spectatorii timișoreni, precum și cei din alte 12 orașe din țară vor putea viziona în locațiile Cinema City, cu o săptămână mai devreme față de lansarea oficială (13 martie 2015), lungmetrajul proaspăt premiat la Festivalul Internațional de la Berlin cu Ursul de Argint pentru cea mai bună regie, trofeu acordat lui Radu Jude.

Lungmetrajul “AFERIM!” va rula în cinematografele din România din 13 martie. Unul dintre cele mai de amploare proiecte cinematografice românești din ultimii ani, “AFERIM!” în regia lui Radu Jude, este un un film istoric a cărui acțiune are loc în Țara Românească a începutului de secol XIX. Un zapciu, interpretat de actorul Teodor Corban, însoțit de fiul său (Mihai Comănoiu) caută un rob fugar (Cuzin Toma).

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*