Ultimele stiri

Afirmaţii ŞOCANTE făcute de un profesor de religie din Timişoara în faţa elevilor! Şi-ar dori ca ţiganii să fie EXTERMINAŢI! VIDEO UPDATE Ce a decis Mitropolia Banatului

Va avertizam ca acest material va poate afecta emotional!

Un fost profesor de religie din Timişoara, care în prezent este preot la Biserica din Mehala, a ajuns vedetă pe Internet după ce a fost filmat de elevi în timp ce le povestea cât de mult îi urăşte pe ţigani. Andrei Lehaci le-a mărturisit copiilor care erau înscrişi la clasele teologice de la Liceul Pedagogic “Carmen Sylva”, în urmă cu trei ani, că şi-ar fi dorit ca mareşalul Antonescu să mai fi trăit măcar un an ca să-i extermine pe ţigani.

„Mă, dacă Antonescu a făcut un lucru bun, a făcut că i-a exterminat. Mă, dacă ar mai fi trăit un an, mă, bată-i Dumnezeu să mai fi trăit (…) Mă, nu vă uitaţi în gură la toţi rahaţii că i-au exterminat pe evrei. Mă, nu fiţi tâmpiţei, mă, nu fiţi ghiolbani. Nu vă uitaţi în gură la toţi rahaţii”, spune preotul.

Mai mult, Andrei Lehaci le spune elevilor că ar fi în stare chiar să treacă cu maşina peste ţigani, dacă i-ar întâlni la semafor. „Mă, dacă i-aș vedea la semafor (pe țigani – n.r.), aș trece cu mașina înainte și înapoi peste ei!”, mai povesteşte fostul dascăl.

UPDATE Mitropolia Banatului a anunțat că Andrei Lehaci a fost revocat din funcția de conducător al oficiului parohial Timișoara – Mehala, în urma unei ședințe. “Arhiepiscopia Timișoarei regretă situația cauzată și se delimitează ferm de afirmațiile fostului suplinitor, exprimate în urma cu 7 ani, despre care nu a avut cunoștință. În ceea ce privește climatul confesional în Arhiepiscopia Timișoarei, este binecunoscută armonia dintre toate etniile și cultele religioase, inclusiv cu cel mozaic, climat binecuvântat de Înaltpreasfințitul Părinte Nicolae – Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului”, transmite Mitropolia Banatului.

andrei-lehaci

 

1 Commentariu pe Afirmaţii ŞOCANTE făcute de un profesor de religie din Timişoara în faţa elevilor! Şi-ar dori ca ţiganii să fie EXTERMINAŢI! VIDEO UPDATE Ce a decis Mitropolia Banatului

  1. Este inadmisibil ca in scoala romaneasca sa fie prezente astfel de personaje. Nu se poate face educatie in spiritul urii si al discriminarii, mai ales de catre un „preot”. Este de-a dreptul revoltator!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*