Ultimele stiri

Agent de pază din Timişoara reţinut în timp ce sustrăgea piese auto din fabrica pe care trebuia să o păzească

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş şi lucrători din cadrul Biroului Combaterea Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere – I.T.P.F. Timişoara, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, au reţinut în flagrant un cetăţean român care sustrăgea piese auto dintr-o fabrică, cu scopul de a le comercializa în Germania. Valoarea bunurilor sustrase în perioada supusă documentării este de aproximativ 30.000 euro.

Lucrătorii specializaţi ai Poliţiei de Frontieră Timişoara au iniţiat, în luna iulie 2014, un complex de măsuri informativ – operative în vederea depistării în flagrant a unui timișorean despre care se deţineau informaţii că sustrăgea piese auto de la o fabrică de componente auto din Timişoara, unde era angajat ca agent de pază.

Din investigaţiile efectuate, s-a stabilit faptul că mai multe persoane angajate ale fabricii au sustras componente auto din unitate, bunuri pe care le-au scos fie cu autoturisme, fie în bagajele personale, după încheierea programului de muncă, cu sprijinul agenţilor de pază ale căror atribuţii ar fi fost acelea de a-i controla la ieşirea din fabrică.

Ieri,  în jurul orei 21.00, în urma acţiunilor desfăşurate de anchetatori, bărbatul de 42 de ani a fost reţinut în flagrant în timp ce transporta cu un taxi o cantitate mare de piese auto sustrasă de către acesta din incinta fabricii şi pe care intenţiona să o valorifice pe piaţa neagră din

Reprezentanţii fabricii au confirmat faptul că bunurile în cauză sunt fabricate în unitate şi sunt produse pentru export, iar valoarea bunurilor sustrase în perioada supusă documentării de către poliţiştii de frontieră este de aproximativ 30.000 euro.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal și a fost reținut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi participaţiei tuturor persoanelor implicate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*