Ultimele stiri

Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș încurajează companiile să participe la cel mai mare târg de carieră, la Timișoara

angajatori de top

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş se implică activ în  programele care ţin de dezvoltarea comunităţii şi de rolul agenţiei pe piaţa forţei de muncă. În acest sens, AJOFM Timiș participă și la cel mai mare eveniment de carieră dedicat studenţilor, absolvenţilor şi profesioniştilor, Târgul „Angajatori de TOP”. Evenimentul are loc în data de 14-15 martie 2014 la Centrul Regional de Afaceri.

Angajatorii care doresc să ia parte la acest eveniment au oportunitatea de promovare a propriei companii şi  îşi vor putea prezenta ofertele de locuri de muncă. Mai mult, colaboratorii AJOFM Timiș vor beneficia de un discount de 5 % din taxa de participare la eveniment.

Aşa cum anunţă organizatorii, acesta este cel mai mare eveniment de carieră unde sunt aşteptaţi să participe peste 5.000 de candidaţi cu studii superioare şi cei mai mari angajatori la nivel local.

La această acţiune, AJOFM este deschisă în a oferi informaţii şi a sprijinii atât persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pe piaţa internă, dar şi în Spaţiul Comunitar European prin serviciul EURES cât şi angajatorilor prezenţi la eveniment prezentându-le portalul dezvoltat de agenţie  <SPO-online>, o alternativă modernă şi inovatoare în satisfacerea cererii şi ofertei de locuri de muncă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*