Ultimele stiri

Ai haine de mult uitate în dulap? Cum poți face schimb de îmbrăcăminte, la Timișoara

schimb de haine

Asociația Sfera Timișoarei revine cu a V-a ediție a acțiunii „Schimb de Haine” – mai elegantă, mai cochetă și mai plină de surprize.

Ai haine de mult uitate în dulap sau pe care nu ai apucat să le porți niciodată? Înseamnă că a venit timpul pentru evenimentul mult aşteptat, la Timișoara.

În cazul în care nu ai mai participat până acum, regulile sunt simple: aduci câte haine doreşti, cu condiţia să fie în stare bună, ușor purtate și curate. Pe baza unui cupon primit la predarea hainelor îţi poţi alege la schimb alte produse interesante.

Poţi aduce, de asemenea, accesorii şi încălţăminte și nu uita şi de hainele pe care ai ocazia să le donezi unor persoane mai puţin norocoase.

„Scopul acțiunii este sa încurajăm reciclarea și donarea de bunuri și să combatem consumerismul. Vom învăța cum să fim mai elegante cu ajutorul designerilor și vom fi răsfățate de specialiștii în beauty prezenți, iar la final vom fi mai frumoase și mai cochete. Seara vom continua cu muzică, dans și voie bună la Club No Name. Accesul la party este gratuit pentru cele care au participat la evenimentul „Primăvara în garderoba ta!”, transmit reprezentanții Asociației Sfera Timișoarei.

Acțiunea are loc între 21 și 22 martie, în Club No Name.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*