Ultimele stiri

Ai surprins şoferi care şi-au lăsat maşina pe pistele de bicicletă, la Timişoara? La ce număr se pot face sesizări

masina pista biciclete

Veşti bune pentru iubitorii mersului pe două roţi din Timişoara, care s-au săturat ca în drumul lor să dea de maşini parcate chiar pe pistele de biciclete. La propunerea „Verde pentru Biciclete”, primarul Nicolae Robu a fost de acord cu realizarea unui număr de telefon dedicat la care timişorenii pot suna pentru a face sesizări şi pentru a se lua măsurile adecvate imediat.

Iată că, din această săptămână, a şi fost creat un astfel de număr, şi anume: 0356 913, a anunţat, astăzi, Nicolae Robu. Edilul-şef spune că la acest număr pot fi făcute sesizări cu privire la orice nereguli observate de către bicicliştii din Timişoara. La acest număr de telefon de poate suna la orice oră.

„Am speranţa că vor fi din ce în ce mai puţini biciclişti răi, pentru că cei care s-au comportat necorespunzător până acum, cred că vor înţelege ce înseamnă oraş civilizat şi vor înţelege că administraţia actuală a oraşului a depus de la început eforturi foarte mari pentru a asigura condiţii cât mai bune pentru folosirea bicicletei şi va continua să depună astfel de eforturi”, a declarat primarul Timişoarei.

Şoferii care vor fi prinşi că au parcat pe pistele de biciclete din Timişoara vor fi amendaţi de către poliţiştii locali.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*