Ultimele stiri

“Ajută femeile dragi din viaţa ta să-şi învingă teama de diagnostic!”, campanie împotriva cancerului de sân, la Timișoara

cancer mamar

Şi în acest an, Neuromed şi Neurorad lansează campania “Ajută femeile dragi din viaţa ta să-şi învingă teama de diagnostic!”. Campania are ca scop atenţionarea opiniei publice asupra şanselor de vindecare pentru fiecare femeie în parte, diagnosticată în mod corect şi la timp.

„Fiecare dintre noi avem o mamă, soţie, soră, prietenă sau bunică… Nu lăsa cancerul la sân să le scrie destinul!”, transmit organizatorii. Depistat în faza incipientă, cancerul de sân se poate trata, însă, în primul rând, femeile trebuie să-şi învingă teama de diagnostic. Pentru a le ajuta să vină la control, Neuromed şi Neurorad le oferă cadou vouchere cu reduceri de până la 40% la investigaţiile de sân prin ecografie, elastografie sau mamografie. Reducerea este valabilă toată luna octombrie. Iar dacă în urma acestor investigaţii primare se descoperă vreo leziune, pacienta va fi îndrumată către un medic specialist sau către investigaţii suplimentare prin RMN de sân sau puncţie bioptică sân.

Pentru programări, Neuromed şi Neurorad pun la dispoziţie următoarele numere de telefon: 0256 48 77 27, pentru investigaţii la sân prin ecografie, elastografie şi mamografie (Neuromed); 0256 20 16 41, pentru investigaţii de sân prin mamografie (Neurorad).

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*