Ultimele stiri

Ajută-i pe tinerii cu deficiențe mintale severe să aibă șansa la un viitor prin înființarea unui atelier protejat

copil autism

Cei 152 de copii și tineri cu deficiențe mintale, care învață la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Dumitru Ciumăgeanu” din Timișoara, vor fi condamnați la o viață fără viitor pentru că nu vor avea unde să lucreze. Totuși, conducerea școlii în care aceștia învață, în parteneriat cu Asociația “Pot și eu, dar mai încet!”, dorește să înființeze un atelier protejat care să le ofere elevilor care termină cursurile centrului șansa de a avea un loc de muncă.

“Urmărim strângerea de fonduri în vederea înființării unui atelier protejat de terapie ocupațională, care să permit crearea de locuri de muncă pentru absolvenții noști cu dificiență mintală severă, profundă și/sau asociată, într-un cadru securizat, adaptat nevoilor lor”, transmit reprezentanții școlii.

În acest sens, vineri, 4 aprilie, de la ora 16.00, în Sala festivă a Consiliului Județean Timiș, va avea loc un moment artistic, iar la final oamenii cu inimă mare vor fi invitați să doneze o sumă de bani pentru crearea atelierului protejat.

De asemenea, donații se pot face în contul Asociației “Pot și eu, dar mai încet!” RO54BACX0000000348816001, UniCredit Tiriac Bank.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*