Ultimele stiri

Ajutoare din Elveția pentru Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara

institut de boli cardiovasculare timisoara
Ajutoare din Elveția pentru Clinica de Chirurgie Cardiacă din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara. Sponsorizarea constă în echipamente medicale și materiale, de care clinica avea mare nevoie. Astfel, institutul a primit paturi în valoare de aproximativ 20.000 de euro. Au fost primite 60 de paturi mobile, care vor dota saloanele din clădirea nouă a Institutului si Unitatea de Coronarieni.
Sprijinul primit din Elveția nu se oprește aici, existând premizele ca această primă etapă a sponsorizării să fie urmată de o a doua, în cadrul căreia să se mai primească 60 de paturi, monitoare, mese operatorii, cinci tone material de pansat și alte echipamente medicale de care Institutul are nevoie pentru a da în folosință clădirea nouă, care ar permite creșterea numărului de pacienți tratați la Timișoara pe an, cu aproximativ 50%.
Conducerea Institutului a ținut să mulțumească public prietenilor  din Elvetia pentru bunăvoința de care au dat dovadă: „Pentru toată prietenia și ajutorul acordat le mulțumim și îi asigurăm de prețuirea noastră și de faptul că vor fi folosite pentru pacienții cardiovasculari ce au nevoie de ajutorul nostru.”

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*